Buscar en el sitio


Contacto

Restaurante Anfora - Cornella
Passeig Ferrocarrils Catalans, 186
Cornellà de Llobregat
08940

934 800 578
688 558 123
679 229 288

E-mail: info@restaurantlanfora.com

MENU DIA ANFORA 03/05/15

PRIMEROS

 

PENNE REGATTE A LA CARBONARA

PENNE REGATTE A LA CARBONARA

 

NUESTRA PAELLA MIXTA

LA NOSTRA PAELLA MIXTA

 

PULPO A LA GALLEGA

POP A LA GALLEGA

                                                                                                      

GUISADO DE ALUBIAS BLANCAS CON BUTIFARRA Y SETAS

GUISADET DE MONGETES BLANQUES AMB BOTIFARRA I BOLETS

 

CARPACCIO DE PIÑA CON LAMINAS DE JAMON A LA VINAGRETA DE GAMBITAS

CARPACCIO DE PINYA AMB LAMINES DE PERNIL A LA VINAGRETA DE GAMBETES

   

ENSALADA DE SIEMPRE CON ESPARRAGOS BLANCOS, ATUN Y SU VINAGRETA

AMANIDA DE SEMPRE AMB ESPARRECS BLANCS, TONYINA I LA SEVA VINAGRETA

 

MI-CUIT DE FOIE Y MANGO CON MERMELADA DE FRESA

MI-CUIT DE FOIE I MANGO AMB MELMELADA DE MADUIXA

SEGUNDOS

 

FRICANDO DE RAPE CON FRUTOS DEL MAR

FRICANDO DE RAP AMB FRUITS DEL MAR

 

BACALAO AL AJO QUEMADO

BACALLA AL ALL QUEMAT

 

SEPIA RELLENA DE BOLOÑESA GRATINADO CON MUSELINA DE AJO Y ACEITE

SIPIA FARCIDA DE BOLONYESA GRATINAT AMB MUSELINA D´ALL I OLI

 

CONEJO AL AJILLO CON PATATAS

CONILL AL ALLET AMB PATATES

 

VACIO DE TERNERA A LA BRASA CON SALSA DE CHIMI CHURRI, PATATA AL CALIU Y VERDURAS

ONGLET DE VEDELLA A LA BRASA AMB SALSA DE CHIMI CHURRI, PATATA AL CALIU I VERDURES

 

SOLOMILLO IBERICO A LAS DOS TEXTURAS DE QUESOS, PATATA AL CALIU Y VERDURAS

FILET IBERIC A LES DOS TEXTURES DE FORMATGES, PATATA AL CALIU I VERDURES

 

**ENTRECOTTE DE TERNERA A LA BRASA CON SALSA DE FOIE(SUP..3,00€**)

**ENTRECOTTE DE VEDELLA A LA BRASA CON SALSA DE FOIE (SUP..3,00€**)

 

SOLOMILLO DE TERNERA A LA BRASA CON PATATA AL CALIU Y VERDURAS (SUPL..5€)

FILET DE VEDELLA A LA BRASA AMB PATATA AL CALIU I VERDURES (SUPL..5€)

 

PREU 15,80€ IVA INCLUIDO

APERITIVO, PAN, UNA BEBIDA POR PERSONA Y POSTRE

 

MENU DIA ANFORA 01/05/15

PRIMEROS

 

FUSSILIS SALTEADO CON BEICON A LA PROVENZAL

FUSSILIS SALTEJAT AMB BACO A LA PROVENÇAL

 

MELOSO DE ARROZ CON BUTIFARRA Y SETAS

MELOS D´ARROS AMB BOTIFARRA I BOLETS

 

CAZUELITA DE VERDURA Y BACON GRATINADO CON MOZZARELLA

CASSOLETA DE VERDURES I BACON GRATINADES AMB MOZZARELLA

                                                                                                      

ESTOFADO DE PATATAS CON JAMON, GAMBITAS Y VERDURAS

ESTOFAT DE PATATES AMB PERNIL, GAMBETES I VERDURES

 

ENSALADA DE PERLAS DE MELON CON VIRUTAS DE JAMON

AMANIDA DE PERLES DE MELO AMB ENCENALLS DE PERNIL

   

ENSALADA DE SIEMPRE CON ESPARRAGOS BLANCOS, ATUN Y SU VINAGRETA

AMANIDA DE SEMPRE AMB ESPARRECS BLANCS, TONYINA I LA SEVA VINAGRETA

 

MI-CUIT DE FOIE Y MANGO CON MERMELADA DE FRESA

MI-CUIT DE FOIE I MANGO AMB MELMELADA DE MADUIXA

SEGUNDOS

 

  CALAMARCITOS ENCEBOLLADOS A LA REDUCCION DE MODENA

CALAMRSETS ENCEBADES A LA REDUCCIO DE MODENA

 

SUQUET DE BACALAO CON ALMEJAS Y PATATAS

SUQUET DE BACALLA AMB CLOISSES I PATATES

 

CAZON A LA PLANCHA CON ACEITE DE HIERBAS Y GAMBITAS

CAÇO A LA PLANXA AMB OLI DE HERBES I GAMBETES

 

MIL HOJAS DE LOMO CON SALSA DE QUESO BRIE Y TIMBALITO DE ESCALIBADA

MIL FULLES DE LLOM AMB SALSA DE FORMATGE I TIMBALET D´ESCALIVADA

 

CUARTO DE POLLO A LA HORNO CON LIMON A LAS FINAS HIERBAS

CUART DE POLLASTRE A L FORN AMB LLIMONA A LES FINES HERBES

 

PARRILLADA DE CARNE A LA BRASA CON AJO Y ACEITE, PATATA AL CALIU Y VERDURAS                 GRAELLADA DE CARN A LA SALSAD DE ALL I OLI, PATATA AL CALIUU I VERDURES

 

**ENTRECOTTE DE TERNERA A LA BRASA CON SALSA DE FOIE(SUP..3,00€**)

**ENTRECOTTE DE VEDELLA A LA BRASA CON SALSA DE FOIE (SUP..3,00€**)

 

SOLOMILLO DE TERNERA A LA BRASA CON PATATA AL CALIU Y VERDURAS (SUPL..5€)

FILET DE VEDELLA A LA BRASA AMB PATATA AL CALIU I VERDURES (SUPL..5€)

 

PREU 12,80€ IVA INCLUIDO

APERITIVO, PAN, UNA BEBIDA POR PERSONA Y POSTRE

 

MENU DIA ANFORA 18/04/15

PRIMEROS

 

TORTIGLIONI AL PESTO CON TOMATES CHERRYS

TORTIGLIONI AL PESTO AMB TOMAQUETS CHERRIS

 

TIMBALITO DE ESCALIBADA CON ATUN Y VIRUTAS DE PARMESANO

TIMBALET D´ESCALIVADA AMB TONYINA I ENCENALLS DE PARMESA

 

COCA DE VIDRIO GRATINADO CON JAMON Y QUESO DE CABRA

COCA DE VIDRE GRATINAT AMB PERNIL I FORMATGE DE CABRA

 

CANELONES DE CARNE GRATINADOS CON SALSA DE SETAS

CANALONS DE CARN GRATINATS AMB SALSA DE BOELTS

 

ENSALADA GRIEGA DE POLLO CON AGUACATE

AMANIDA GREGA DE POLLASTRE AMB ADVOCAT

   

ENSALADA DE SIEMPRE CON ESPARRAGOS BLANCOS, ATUN Y SU VINAGRETA

AMANIDA DE SEMPRE AMB ESPARRECS BLANCS, TONYINA I LA SEVA VINAGRETA

 

MI-CUIT DE FOIE Y MANGO CON MERMELADA DE FRESA

MI-CUIT DE FOIE I MANGO AMB MELMELADA DE MADUIXA

 

SEGUNDOS

 

  SALMON GRATINADO CON MUSELINA SUAVE DE AJO Y ALBAHACA

SALMO GRATINAT AMB MUSELINA DUAU D´ALL I ALFABREGA

 

SEPIA A LA PLANCHA CON AJO Y PEREJIL Y SU BOQUET DE ENSALADAS

SIPIA A LA PLANXA AMB ALL I JULIVERT I EL SEU BOQUET D´AMANIDES

 

PESCADO DEL DIA

PEIX DEL DIA

 

SECRETO IBERICO A LA BRASA CON SALSA DE FOIE, PATATA AL CALIU Y VERDURAS

SECRET IBERIC A LA BRASA AMB SALSA DE FOIE, PATATA AL CALIU I VERDURES

 

POLLO RUSTIDO CON CHAMPIÑONES Y BEICON

POLLASTRE ROSTIT AMB XAMPINYONS I BACO

 

HURRASCO DE TERNERA A LA BRASA CON SALSA DECHIMICHURRI, PATATA AL CALIU Y VERDURAS

XURRASCO DE VEDELLA A LA BRASA AMB SALSA DE CHIMICHURRI, PATATA AL CALIUU I VERDURES

 

**ENTRECOTTE DE TERNERA A LA BRASA CON SALSA DE GORGONZOLA(SUP..3,00€**)

**ENTRECOTTE DE VEDELLA A LA BRASA CON SALSA DE GORGONZOLA (SUP..3,00€**)

 

SOLOMILLO DE TERNERA A LA BRASA CON PATATA AL CALIU Y VERDURAS (SUPL..5€)

FILET DE VEDELLA A LA BRASA CON PATATA AL CALIU I VERDURES (SUPL..5€)

 

PREU 15,80€ IVA INCLUIDO

APERITIVO, PAN, UNA BEBIDA POR PERSONA Y POSTRE

 

MENU DIA ANFORA 17/04/15

 

PRIMEROS

 

CALAMARES AL LA ROMANA CON ENSALADA

CALAMARS A LA ROMANA AMB AMANIDA

 

CAZUELITA DE VERDURA Y BACON GRATINADO CON MOZZARELLA

CASSOLETA DE VERDURES I BACON GRATINADES AMB MOZZARELLA

 

                                                                                                                                RISSOTO DE SETAS                                                                                                                                           RISSOTO DE BOLETS

 

CANELONES DE BACALAO GRATINADOS CON SALSA PIQUILLOS

CANALONS DE BACALLA GRATINATS AMB SALSA DE PIQUILLOS

 

ENSALADA DE QUESO DE CABRA CON MANZANA Y PASAS

AMANIDA DE FORMATGE DE CABRA AMB POMA I PASES

   

ENSALADA DE SIEMPRE CON ESPARRAGOS BLANCOS, ATUN Y SU VINAGRETA

AMANIDA DE SEMPRE AMB ESPARRECS BLANCS, TONYINA I LA SEVA VINAGRETA

 

 

MI-CUIT DE FOIE Y MANGO CON MERMELADA DE FRESA

MI-CUIT DE FOIE I MANGO AMB MELMELADA DE MADUIXA

 

SEGUNDOS

 

  CALAMARCITOS CON VERDURAS EN SALSA Y SU FLAN DE ARROZ

CALAMRSETS AMB VERDURES EN SALSA I EL SEU FLAM D´ARROS

 

LANGOSTINOS A LA PLANCHA CON AJO Y PEREJIL Y BOQUET DE ENSALADA

LLANGOSTINS A LA PLANXA AMB ALL I JULIVERT I BOQUETS D´AMANIDA

 

CAZUELA DE RAPE CON SEPIA Y PATATAS

CASSOLETA DE RAP AMB SEPIA I PATATES

 

SECRETO IBERICO CON SALSA DE CHIMI CHURRI, PATATA AL CALIU Y VERDURAS

SECRET IBERIC A LA BRASA AMB SALSA DE CHIMI CHURI, PATATA AL CALIU I VERDURES

 

                                                 PARRILLADA DE CARNE A LA BRASA CON AJO Y ACEITE, PATATA AL CALIU Y VERDURAS                                                              GRAELLADA DE CARN A LA SALSAD DE ALL I OLI, PATATA AL CALIUU I VERDURES

 

                                                                                             MUSLO DE PAVO RUSTIDO CON PIÑONES, CIRUELA Y OREJONES                                                                                                CUIZA DE GALL D´INDI ROSTIT AMB PIÑONS, PRUNES I ORELLANES

 

**ENTRECOTTE DE TERNERA A LA BRASA CON SALSA DE PIMIENTA NEGRA(SUP..3,00€**)

**ENTRECOTTE DE VEDELLA A LA BRASA CON SALSA DE PEBRE NEGRE (SUP..3,00€**)

 

SOLOMILLO DE TERNERA A LA BRASA CON SALSA DE FOIE, PATATA AL CALIU Y VERDURAS (SUPL..5€)

FILET DE VEDELLA A LA BRASA AMB SALSA DE FOIE, PATATA AL CALIU I VERDURES (SUPL..5€)

 

PREU 15,80€ IVA INCLUIDO

APERITIVO, PAN, UNA BEBIDA POR PERSONA Y POSTRE

 

 

 

Menu del Día - Cocina Creativa

17-MARZO-2015
 
PRIMEROS (a escoger)
 
ESTOFADO DE PATATAS CON PULPO Y GAMBITAS
ESTOFAT DE PATATES AMB POP I GAMBETES
 
WOK DE ARROZ SALTEADO CON FRUTOS DEL MAR AL ESTILO ORIENTAL
WOK D´ARROS SALTEJAT AMB FRUITS DEL MAR AL ESTIL ORIENTAL
 
CANELONES DE LA ABUELA GRATINADOS CON BECHAMEL DE SETAS
CANALONS DE L´AVIA GRATINATS AMB BEIXAMEL DE BOLETS
 
GUISANTES SALTEADOS CON JAMON Y CEBOLLA A JULIANA CON HUEVO POCHE
PESSOLS SALTEJATS AMB PERNIL I CEBA A JULIANA AMB OU POCHE
 
MACARRONES A LA RABIATTA CON BEICON Y VERDURAS
MACARRONS A LA RABIATTA AMB BACO I VERDURES
 
ENSALADA DE RUCULA CON CANONIGOS, CHAMPIÑONES Y BEICON
AMANIDA DE RUCA AMB CANONICS, XANPINYONS I BACO
 
ENSALADA DE SIEMPRE CON ESPARRAGOS BLANCOS, ATUN Y SU VINAGRETA
AMANIDA DE SEMPRE AMB ESPARRECS BLANCS, TONYINA I LA SEVA VINAGRETA
 
MI-CUIT DE FOIE Y MANGO CON MERMELADA DE FRESA
MI-CUIT DE FOIE I MANGO AMB MELMELADA DE MADUIXA
 
 
SEGUNDOS (a escoger)
 
BACALAO GRATINADO CON MAYONESA DE SOJA
BACALLA GRATINAT AMB MAIONESA DE SOJA
 
BROCEHATA DE RAPE Y SEPIA CON CHIPS DE JAMON Y SUS VERDURITAS SALTEADAS
BROQUETA DE RAP I SIPIA AMB XIPS DE PERNIL I LES SEVES VERDURETES SALTEJADES
 
LUBINA FRESCA A LA PLANCHA CON AJO Y PEREJIL Y BOQUET DE ENSALADAS
LLOBARRO FRESC A LA PLANXA AMB ALL I JULIVERT I BOQUET D´AMANIDES
 
POLLO RUSTIDO CON BEICON Y CHAMPIÑONES
POLLASTRE ROSTIT AMB BACO I XAMPINYONS
 
ENTRAÑA DE TERNERA A LA BRASA CON SALSA CHIMI CHURRI, PATATA AL CALIU Y VERDURAS
ENTRANYA DE VEDELLA A LA BRASA AMB SALSA CHIMI CHURRI, PATATA AL CALIU I VERDURES 
 
PINCHO MORUNO A LA BRASA CON PATATA AL CALIU Y VERDURAS
PINTXO MORU A LA BRASA AMB PATATA AL CALIU I VERDURES
 
**ENTRECOTTE DE TERNERA A LA BRASA CON SALSA DE GORGONZOLA (SUP..3,00€**)
 
 
10,80€ IVA incluido
 
APERITIVO, PAN, UNA BEBIDA POR PERSONA Y POSTRE